Lakás alapterülete

mindegy
40 - 55 m2
55 - 80 m2
80 - 100 m2
100 m2 felett

- m2

Szobák száma

mindegy
2 vagy több szoba
3 vagy több szoba
4 vagy több szoba

legalább szoba

Emelet

mindegy
földszint
1. emelet
2. emelet
3. emelet
4. emelet


Rahó kert – Otthon, amit keresett!

Újbuda egyik legelegánsabb városrészében, a Sas-hegy déli lejtőjén egy fákkal szegélyezett, csendes, lassított forgalmú utcában található 88 lakásos társasház maga az ideális otthon.

A több mint fél hektáros telken három, önálló fűtő/hűtő rendszerrel kiépített épület helyezkedik el egyenként 32, 31 illetve 27 lakással, melyek földszint + 4 emelet kialakításúak. Az épületek alatt a kényelmes parkolást lehetővé tevő, extra szélességű parkoló helyekkel ellátott, kétszintes teremgarázs található. A lakások tervezésénél fő szempont volt az ideális élettér megteremtése, így 44 m2-től 111 m2-ig terjedő méretű otthonok között válogathatnak leendő vevőink. A tervezésnél figyelembe vettük a funkcionalitást csakúgy, mint az esztétikát. Fontos szerepet játszott a nagy üvegfelületek valamint a teraszok kialakítása, melyek a lakások belső részeibe is beengedik az éltető napfényt.

Korszerű mennyezet és falfűtés rendszernek köszönhetően szabadabban rendezheti be a helységeket, a radiátorok nem jelentenek többet sem fizikai sem esztétikai akadályt.

Közlekedési kapcsolata a helynek egyedülálló, Buda csomópontjait autóval pár perc alatt elérheti (Mom park, Allee, Mammut), míg tömegközlekedéssel több buszjárat áll rendelkezésre, melyekkel mindez csak 10 perc. A kelenföldi pályaudvar egy rövid séta távolságra van, ahol a 4 METRO végállomása elérhető, illetve távolabbi utazáshoz a vasút.

A földszinti lakásokhoz saját kerthasználat tartozik, így téve még családiasabbá a környezetet. Gondoltunk legkisebb vásárlóinkra is, a közös használatú kertbe egy otthonos játszótér kerül.

A legfelső emeleten nagy tetőteraszos lakások kerülnek kialakításra, melyek egyedi panorámával kápráztatják el tulajdonosát. Az otthonok megálmodásakor arra törekedtünk, hogy az épületek és a zöldterület együttesen harmonikus környezetet alkossanak.

A kerítéssel körbevett társasház lakóinak biztonságát a korszerű kaputelefon rendszer, valamint az elektromos garázskapu növeli.

A lakásvásárlás egy család életében komoly, felelősségteljes döntés, kiemelten fontos, hogy milyen az ingatlan műszaki színvonala. Különösen így van ez egy új beruházás esetében. A Rahó Kert építése mögött a nagy múltú BHG-csoporthoz tartozó BHG-Jász Kft. áll. A vállalatcsoport megbízhatóságát olyan korábbi sikeres projektek is igazolják, mint az FMHáz a Fehérvári úton vagy a Pozsonyi és Ipoly utca sarkán lévő Pozsonyi Ház. Ez pedig garantálja, hogy az új otthona teljes mértékben megfelel majd igényeinek.

Műszaki dokumentáció

A beruházóról

A BHG-csoport jelentős referenciákkal bíró ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság, ismertebb fejlesztéseink közé tartozik a Hattyúház (I. ker., Hattyú utca), a McDonald’s Gyáli úti központja, a XI. ker. Hauszmann utcában található BHG Irodaház-együttes, de cégeink portfoliójába tartoznak vidéki Penny Market áruházak, logisztikai ingatlanok is.

A BHG-csoport egyik projektcége 2002-2005 évben a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztériummal összefogva valósította meg a mintegy 13.000 m2 alapterületű, a hazai sport-igazgatás, -kutatás, -utánpótlás és olimpiai mozgalom testületeinek helyet adó Magyar Sport Háza beruházást.

Leányvállalatunk, JászIngatlan Kft. 2011 decemberében adott át 77 lakásos társasházat Budapest XIII. kerületében, a Szent-István park közelében.
www.pozsonyihaz.hu

A BHG-csoport egyik utolsó projektje a Fehérvári úton épült, 2012-ben átadott FMHáz, mely a megújult Fővárosi Művelődési Házat is magában foglalja. A jó elhelyezkedésű újbudai épület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a felsőbb szintek lakásaiból pedig csodálatos kilátás nyílik a környező budai hegyekre.
www.fmhaz.hu

Ez év márciusában fejezett be BHG-Municipal Kft. nevű leányvállalatunk Budapest XIII. kerületében egy 40 lakásos, egyedi cirkófűtéssel kialakított társasházat.
www.jasz70.hu

A beruházó cégadatai

Társaság neve: BHG-Jász Ingatlanfejlesztési Kft.
Társaság székhelye: 1016-Budapest, Lisznyai utca 15. szám
Képviselő neve: Lovas Tamás ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09-171557
Adószám: 24314493-2-41
KSH szám: 24314493-6810-113-01
Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11712073-20001405-00000000
Műszaki ellenőr: Gergely Tamás, 06 20 366 36 60, gergely.tamas@bhgzrt.hu